想叫A-SIR改裝CM690則版, 有冇咩建議, 同埋分享一下你地改成點?

想叫A-SIR改裝CM690則版, 但自己又唔知點設計, 我就想則版都有得入風, 呢個就係問題, 到底風線位係邊好呢?
大家有冇咩建議, 同埋可唔可以分享一下你地改成點?

原帖由 hpkpk123 於 2009-6-11 03:57 發表
想叫A-SIR改裝CM690則版, 但自己又唔知點設計, 我就想則版都有得入風, 呢個就係問題, 到底風線位係邊好呢?
大家有冇咩建議, 同埋可唔可以分享一下你地改成點?

A-SIR改裝CM690------藍妝
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1094976&extra=page%3D1

原帖由 bb8388 於 2009-6-11 05:22 發表

A-SIR改裝CM690------藍妝
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

你知唔知道邊到有藍色光管買?因為我想整到部機全藍

灣仔298 3樓          30蚊一支 , 聲控60蚊!!
我都係果度買過  
鴨記都好多  但唔係咁靚 又麻煩好多

原帖由 pang1987 於 2009-6-14 19:07 發表
灣仔298 3樓          30蚊一支 , 聲控60蚊!!
我都係果度買過  
鴨記都好多  但唔係咁靚 又麻煩好多

有冇UV?因為我又有用WING12

呢個就係 A sir 開的, 手工好好 ~
我用緊係上下 30cm 藍光, 不過我影相時 set O左 white balance
正常肉眼會見到藍 O的

原帖由 觀星是答案 於 2009-6-14 20:24 發表
呢個就係 A sir 開的, 手工好好 ~
我用緊係上下 30cm 藍光, 不過我影相時 set O左 white balance
正常肉眼會見到藍 O的

我想要一D勁藍既光管

原帖由 hpkpk123 於 2009-6-14 21:07 發表

我想要一D勁藍既光管

其實已經係勁藍, 只係因為我較 O左 white balance 先會好似白色
你可以見到 CPU heatsink, 原本係銀色, 因為我整走 O的藍色而令佢變 O左紅紅地就知

回覆 6# 的帖子

俾A sir改....收左幾多錢??

30蚊支藍光咁貴?
10蚊30CM 20蚊60CM-.-"~
UV就貴D LOW@@