呢粒capacitor 既 詳細spec 係咩, 邊度可以配番 ???

個面印住 a30m, 39, 16V

邊度可以配番 / 好的既替代品 ?????

thx
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

貼片固態電容16v 390uf ,去買翻相同嘅spec就得,賣電容嘅鋪頭都有....

相片影得不夠清楚,是 16V 沒錯,但好像是 39uF.......

去鴨寮街搵「電容公公婆婆」有得賣。

個面印住 a30m, 39, 16V

邊度可以配番 / 好的既替代品 ?????

thx
sckds 發表於 2012-2-22 18:57

請問師兄呢個東東貴唔貴㗎?

請問師兄呢個東東貴唔貴㗎?
logoff 發表於 2012-2-22 20:22

RMB 100 未計運費

RMB 100 未計運費
sckds 發表於 2012-2-22 20:37

曾經真係好想,好想買泥玩 ITX ;後來爬文見人話:正貨好貴,而普通貨色就多數唔係挨得好耐.........,最後都係未買。

曾經真係好想,好想買泥玩 ITX ;後來爬文見人話:正貨好貴,而普通貨色就多數唔係挨得好耐.........,最 ...
logoff 發表於 2012-2-22 20:50

呢隻我已經 用係itx server 長開左 半年 , so far so gd , 係清潔時 先整爛左

好在我買時 買多個一樣既spare , 依家用緊個spare

呢隻我已經 用係itx server 長開左 半年 , so far so gd , 係清潔時 先整爛左

好在我買時 買 ...
sckds 發表於 2012-2-22 20:56

咁正..........
師兄仲可唔可以搵番 TB 條 link 呀?

咁正..........
師兄仲可唔可以搵番 TB 條 link 呀?
logoff 發表於 2012-2-22 21:04

http://item.taobao.com/item.htm? ... mp;id=58907167&

sckds 發表於 2012-2-22 21:09

Thanks.........