回復  logoff

我既態度只係採購員+ 裝配員
longun 發表於 2012-4-5 09:25

其實買野箇陳真係幾開心㗎.........,
不過又成日俾"基本法"提醒,
要量入為出。

師兄如有需要.......,
我可以再拆多次,影多啲相。
logoff 發表於 2012-4-5 09:17

好呀,唔該曬你,重有樣野想問,粒mosfet唔換得唔得,我係鴻光商場搵唔到

係呀............,
跟住就張件事刁淡咗,好似麥兜個廣告咁.......
唔郁,咩都唔做,坐喺度唔郁。
其 ...
logoff 發表於 2012-4-5 09:12

所以我希望可以follow埋佢...

所以我希望可以follow埋佢...
c2600264 發表於 2012-4-5 11:42

新鮮出爐既早餐..........

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

新鮮出爐既早餐..........
logoff 發表於 2012-4-6 08:07

多謝師兄既早餐,食飽飽買料做野....
一支1.3k 0.25%同一支1k 1%....

c2600264 發表於 2012-4-6 08:31

咁都睇到? e 支咁易買到嗎? 0.25%? 我都想知邊度可以買到....

會唔會係 610k 1% 先岩呀....差機洗唔洗用到 0.25%?

但係1%好似冇610k wow....

但係1%好似冇610k wow....
c2600264 發表於 2012-4-6 12:09

我估下姐, 其實睇相唔係好肯定d顏色

c2600264 發表於 2012-4-6 08:31

今朝趕住出門去拜山,
而家再嚟個下午茶,實食冇黐牙.....。
510K 同埋 30K,甩焊量度,正確無誤。
都係以前啲菲利甫電阻個淺色底冇咁容易引起誤會.....。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊