有冇CHING單買T5電子牛修理光管座?

講下牌子or型號,同幾錢

我本來全屋都係 Panasoxx 的環形光管灯具,  但後來自己用飛利x的原裝T5電子牛來更換,

包括房 22w 及廰的 32w,  一隻牛就要成百元,  其實都幾貴,

但用落發現光管真係好小換,  環保又慳電.

其中一支T8光管沒壞, 所以用番,

點知佢到依家用多兩年都無事.  

廰的 32w

我本來全屋都係 Panasoxx 的環形光管灯具,  但後來自己用飛利x的原裝T5電子牛來更換,

包括房 22w 及廰的 3 ...
lion97 發表於 2012-4-8 20:40

我好想買呢隻番嚟玩,買家口碑似乎 OK.......
http://detail.tmall.com/item.htm ... 895973410&prc=1

蝴蝶管可以用嗎??

我好想買呢隻番嚟玩,買家口碑似乎 OK.......
logoff 發表於 2012-4-8 22:45

好似幾好, 但我寧可在香港買,  淘乂假野比正貨多,  

只係可惜香港比較少款.

蝴蝶管可以用嗎??
waiwai8 發表於 2012-4-8 23:10

Sorry, 我都唔清楚,  

你去灣仔旋記問,  佢係香港飛利x電工產品的批發商.

蝴蝶管可以用嗎??
waiwai8 發表於 2012-4-8 23:10

如果是4隻接點的就OK, 如果是2隻或3隻接點的就唔OK, 因為是內置士達

好似幾好, 但我寧可在香港買,  淘乂假野比正貨多,  

只係可惜香港比較少款. ...
lion97 發表於 2012-4-9 00:12

不過成日以為 TM(前商城)會好小小小小..........
喺國內生產既正品飛利x型號真係好抵用㗎。
買隻番嚟肢解,研究下都值得。

不過成日以為 TM(前商城)會好小小小小..........
喺國內生產既正品飛利x型號真係 ...
logoff 發表於 9-4-2012 08:18 AM

淘寶平d嗎?
不過好似好難買到真野
相係真既,貨係假既