[問]Sunon 4cm 磁懸浮軸承 {更新}1Mar14

佢話係磁懸浮軸承,你話呢?

香港買很貴,剛壞咗两把,見TB花多眼亂,有冇Ching買過邊間可信D呢?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港買很貴,剛壞咗两把,見TB花多眼亂,有冇Ching買過邊間可信D呢?
WLau 發表於 2014-2-27 11:24

全部99.9% 都是假的...唔好信TB店, 我中過伏..

我用緊 TB 貨個零月人仔13蚊, 暫時未出事

回復 2# kamcm
我都預咗係假,我當佢係耗用品,一次買多幾隻,壞便換。問題係仿到幾多?用到幾耐? 佢仿到80%,用到一年便當賺咗。香港買都係用兩年。

回復 3# superman9394
Ching边度買? 係咪磁懸浮軸承?

回復  kamcm
我都預咗係假,我當佢係耗用品,一次買多幾隻,壞便換。問題係仿到幾多?用到幾耐? 佢仿到80% ...
WLau 發表於 2014-2-27 16:47

基本上用就實用到,
不過可能會有D貨有怪聲,
有時轉又時唔轉等情況... 買多幾隻, 應該用到幾年....

香港有真野, 我幾年前係黃金地庫買, 55元左右...是4cm 磁懸浮 SUNON
BTW, TB 24-30多元人仔的4cm 磁懸浮 SUNON全是假貨....

回復 5# WLau

PM 左你

回復 6# kamcm
我係間什麼超頻專門店買,都係差不多價,現在好像要$7x。

回復 7# superman9394

謝謝你!

WLau 發表於 2014-2-27 11:24

會壞D咩?
印象華x果D好似賣四五十蚊!