日本產Fujitsu Eneloop Pro 2550 mAh AA 充電池清貨,$40人仔四粒包郵

日本產 FUJITSU 2550 mAh Ni-MH AA 充電池,即係 Sanyo / Panasonic Eneloop Pro 2550 mAh Ni-MH AA 同款型號,Fujitsu 係幫緊Panasonic 生產 Eneloop 電池的實際生產商,大陸應該係清緊貨尾,最平一間用埋店舖優惠卷賣緊唔使 $40 人仔一排四粒仲要包郵,比正價Eneloop Pro 2550 mAh 平超過一半,仲要送埋電池盒,真係手快有手慢冇

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我記得上年係鴨記買白色Fujitsu都係$4X

我記得上年係鴨記買白色Fujitsu都係$4X
rexleung 發表於 2017-7-14 13:21

白色早前已清貨完,現在到黑色清貨,都係賣緊貨尾,大陸個邊Fujitsu個代理已經唔玩

入左10排

抵喎!!
不過,剛剛買左"愛老公"冇耐,唔可以再買

我只係入2排,因為2A電而家比較少產品會用,多數都用3A電。

即係之前ssp 45蚊排舊model白電,都係真野黎?

我擔心係假.

入左10排
inori 發表於 2017-7-14 14:02

我都只係入左8排黎睇下門口就算

即係之前ssp 45蚊排舊model白電,都係真野黎?
neofung 發表於 2017-7-14 14:30

睇唔到個樣同型號,no comment