淘: 舊式電螺絲批開關方向制 help

這種舊式電螺絲批開關方向制一Set
請問淘寶仲有冇機會買到
我找不到電批能夠操作方向制壞了

兩條黑色
兩條紅色
前進後退選擇

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

這種舊式電螺絲批開關方向制一Set
請問淘寶仲有冇機會買到
我找不到電批能夠操作方向制壞了

兩條黑色
兩條 ...
HK2046 發表於 2017-7-23 12:32

睇下有冇

https://item.taobao.com/item.htm ... p;abbucket=6#detail

淘寶搜尋 電鑽開關

師兄你好勁呀搵到個呢個
非常近似自己再加工應該店
正反轉拔桿手電鑽調速小正反左右轉換開關-淘寶網

因為只係方向制死愛嚟做士啤電鑽其實好耐都冇用過

睇下有冇
淘寶搜尋 電鑽開關
別問我是誰 發表於 2017-7-23 13:00

師兄你好勁呀搵到個呢個
非常近似自己再加工應該店
正反轉拔桿手電鑽調速小正反左右轉換開關-淘寶網

因為 ...
HK2046 發表於 2017-7-23 17:22

你上面個網 ¥3.2 但 ¥8 運費 合共 ¥11.2

我提供比你個網 ¥8.00 包郵 

你上面個網 ¥3.2 但 ¥8 運費 合共 ¥11.2

我提供比你個網 ¥8.00 包郵  ...
別問我是誰 發表於 2017-7-23 20:04

投訴呀。。。同一條友

投訴呀。。。同一條友
HK2046 發表於 2017-7-23 21:37

冇得投訴,好多店都會咁樣定價,一個價唔包郵但平D,預你夾埋其他野一齊比,一個郵費
另一個同一件貨,就單獨包郵,預你單買

好多店鋪都係貨平運費貴去吸客,
但買幾件貨後,總數又真係平D嘅

投訴呀。。。同一條友
HK2046 發表於 2017-7-23 21:37

价格 ¥3.20 快递 ¥8.00

三款正反拔杆,任意三款,满10个,就包邮!拍下联系客服改运费! 

求其執10個囉 不如 

入面,只不過係銅片。
拆開睇下有冇得整,就最平。
膠部件爛,就無辦法。