[操作疑難] eneloop電池

可否詳細介紹各款eneloop電池,有什麼種類&不同

Oneplus 3t is best phone in 2016

Eneloop Wiki
Strike_Zero 發表於 2017-7-31 08:49

就係睇唔明wiki先上epc問

Oneplus 3t is best phone in 2016

用百度囉。

lolololl 發表於 2017-7-31 09:45

呢個logic正~

我都順便問下先
"可否詳細介紹各出版社的小一中文課本2017年版,有什麼種類&不同"

咁 wiki 你有邊度唔明白啊?

可否講下你在那一點,出現理解問題

其實這裏的師兄大都熱心助人。但樓主問得這樣大慨,好難叫人幫。

既然樓主都提及過睇唔明。起碼都在問題之下提及一下自己 wiki 過資料。但唔明某些部分之類。。。咁問同答的都會輕鬆得多。。

Quote 返 Wiki ...一般產品各段週期....

2.1        依年代分類

2.1.1        第一代                        五線消費者;已經以重量批貨,銷售對象可能 re-band、理由更不用多說

2.1.2        第二代                        四線消費者;一般淪為拆原 packing 再 re-pack 做四線銷售市場,成本價志在回籠;一般第三國家都已可生這類技術;

2.1.3        第三代                        三線消費者; 原生產、研發國的外遷生產產品;明出 - 理不便明講

2.1.4        第四代                        二線消費者;部份前期產品於保固期將到前1年,用不同方法 "暗出"; 讓消費感得 "好正"

2.1.5        第五代                        最高層消費者、國家科技保護;研發國少或不出口  ...

純個人意見。祝好運 .....

可否講下你在那一點,出現理解問題
1個閒人 發表於 2017-7-31 11:41

model好亂,wiki冇指出battery係咩色/包裝