請問邊度有得配返鐵閘鎖條彈弓呢?

如題, 有個鐵閘鎖斷左紅圈個彈弓, 請問係邊度可以配得返呢? 請指教一下, 謝謝!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

曬衣夾 曬衣夾 曬衣夾

請問出面啲舖頭有沒有辦法配到呢款/類似的彈弓呢? 請指教一下, 謝謝!

See the picture,.
Size and strength of the spring vary according to the size and use of the pump.

唔好意思,我理解錯了。

See the picture.
Size and strength of the spring vary according to the size and use of the pump.

唔好意思,我理解錯了。

落廣東道/新填地街彈弓專賣睇吓有無噤細。

能修埋固然好,但係有時要懂得放手。就算大小合適,回彈力質量都不一定,到時三更半夜找人開鎖仲麻煩

請問各位師兄,呢種鐵閘鎖點樣叫法呢?同埋有無得剩配呢舊野而唔跟鎖膽呢?請指教一下,謝謝!

暫時未見過有淨鎖身賣,淨鎖膽賣就見得多,影張相比五金舖佢會揾比你

回覆 8# sonycliepda

係咪咁様  ??   扭力彈弓