[測試] MagicTV 3200D 火牛

原裝MagicTV 3200D 火牛 12V 3A

想配個火牛  12V 5A, 是否可以? A數大些是否好的
光宝LITEON

台达 DELTA

索尼 SONY

12V 5A 18人仔都唔好信啦!我就用緊係華x買MeanWell啦。

我用Magic TV 7000D mini 自己換左隻牛做 12V 8A, 唔錯!

識買剪線牛, 當然唔會信淘寶的12V 5A 18人仔牛啦, 咁貴!  

19蚊人仔已經買到DELL 12V 18A牛了(現已售完), 同時煲2部MAGIC TV, 加其他野都綽綽有餘:

就算再買12V牛, 買呢隻7A都係11蚊/套, 點洗18人仔先至得5A咁少呀 :

輸出重係用sync rect, 簡直係喜出望外
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

這個可以嗎

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

我以前淘左幾個 r7000英規用
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

這個可以嗎

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

soccerhk 發表於 2018-10-30 11:07

MAGIC TV 係用12V牛, 呢隻19V唔啱用.

原裝MagicTV 3200D 火牛 12V 3A

想配個火牛  12V 5A, 是否可以? A數大些是否好的

...
ANWKLO 發表於 2018-10-30 09:30

呢3隻如果件野係同張裸照一樣, 都OK嘅.
只係我唔會買咁貴的 !

12V 5A 18人仔都唔好信啦!我就用緊係華x買MeanWell啦。
tgo 發表於 2018-10-30 09:35

MeanWell 幾錢

我用Magic TV 7000D mini 自己換左隻牛做 12V 8A, 唔錯!
sonycliepda 發表於 2018-10-30 09:49

換左那隻牛12V 8A

這個可以嗎

soccerhk 發表於 2018-10-30 11:07

18V会燒左你部机