有冇18650電池介紹啊?

朋友想買松下NCR18650
HKTVMALL 某商店 108蚊 值唔值得入手?
有冇更好介紹?

淘寶點搵到原裝日產或 非日產 正貨真電都得啊?

還是買三洋好?

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android

朋友想買松下NCR18650
HKTVMALL 某商店 108蚊 值唔值得入手?
有冇更好介紹?

淘寶點搵到原裝日產或 非日 ...
kevin169 發表於 2019-1-30 10:40

鴨記雄輝$28/粒。
擔心有假就直接去你朋友自己信得過嘅店買,用錢買信心,就係咁簡單。

鴨記雄輝$28/粒。
擔心有假就直接去你朋友自己信得過嘅店買,用錢買信心,就係咁簡單。 ...
mdws2002 發表於 2019-1-30 10:42

秒回,謝謝你。
我都有幫襯過雄輝,冇諗過咁平。
我搵返EPC舊Post睇,佢地講到鴨記賣7X /粒。

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android

我買七蚊人仔的2800mAh,两百粒中有一两粒体質差D

買N字頭果款 比較足數

買N字頭果款 比較足數
yipyipfung 發表於 2019-1-30 11:26

N字頭,即係Nitecore?

我買七蚊人仔的2800mAh,两百粒中有一两粒体質差D
Offer 發表於 2019-1-30 11:20

其實我自己都用開幾蚊粒嘅大陸力神。
呢啲主要都係信心問題居多………

N字頭,即係Nitecore?
mdws2002 發表於 2019-1-30 11:26
係。自己用開 唔錯   都唔平嫁

其實我自己都用開幾蚊粒嘅大陸力神。
呢啲主要都係信心問題居多……… ...
mdws2002 發表於 2019-1-30 11:27
淘寶 18650 我最平買過 5蚊粒 聲稱3000mah 實際得800 哈哈哈哈 不過由佢平時 粗用

同事拎來擺落日本Som機到用。