想重拉全屋有線網線……

請問那品牌的線性價比高?另面板有什麼可提供,想一個RJ45,和一個RJ11出口的面板要20左右。

性價比高?!
一定係大陸的CAT.7線

https://www.hkepc.com/forum/view ... &extra=page%3D1你問一下咦個團購ching~

你問一下咦個團購ching~
smalwind 發表於 2019-3-27 00:35

拉線用flat cable?師兄真好介紹。

拉線用flat cable?師兄真好介紹。
edgeyim 發表於 2019-3-27 02:14

.... 怎麼理解成用flat cable
我叫樓主問一下個位ching有冇好介紹

.... 怎麼理解成用flat cable
我叫樓主問一下個位ching有冇好介紹 ...
smalwind 發表於 2019-3-27 03:04

明白了,只係條link係團購,
令人聯想團購flat cable都好正常。

一般家屋有幾大,拉線要幾米要精心計算性價比!

請問那品牌的線性價比高?另面板有什麼可提供,想一個RJ45,和一個RJ11出口的面板要20左右。 ...
hkghost 發表於 2019-3-26 20:32

一間屋要20塊rj45 and rj11面板?

via HKEPC Reader for Android

20 個 廁所都裝?

20 個 廁所都裝?

lai113ct 發表於 2019-3-27 18:21

可能屋企有三層,每層八個位啫,已經用少左,仲要大到wifi射唔到,我地D窮L知咩丫