請問冷氣機吸震/吸音錦可邊到買?

去過深水渉搵,搵唔到,但係tb就搵到
https://item.taobao.com/item.htm ... ;abbucket=14#detail

但我無可能係tb買,想知有無其他地方有得賣

去過深水渉搵,搵唔到,但係tb就搵到

但我無可能係tb買,想知有無其他地方有得賣 ...
dirtyman1984 發表於 2019-4-10 10:09

咦.......樓主係咪會照舊,當解決問題後,就會DEL內容呀?!

無人會再花時間為樓主提供意見的,以免白費心機,一切心力付諸東流。

via HKEPC Reader for Android

咦.......樓主係咪會照舊,當解決問題後,就會DEL內容呀?!
1個閒人 發表於 2019-4-10 12:31

問題解決左,唔可以delete post?

無人會再花時間為樓主提供意見的,以免白費心機,一切心力付諸東流。

via HKEPC Reader for Android ...
skyfall 發表於 2019-4-10 13:01

無所謂,你可以出返去

dirtyman1984 發表於 2019-4-10 13:14

先講下你要删帖嘅理據。

via HKEPC Reader for Android

請問點解要delete post,咁人地咪唔可以search倒有用既topic?

拎左答案就刪貼,大家重邊會提供方法
岩岩先話要黑名單,就彈出黎遞個羅友比大家

都係存左底先,大家就唔怕有人又過橋抽板
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

dirtyman1984 發表於 2019-4-10 13:14

你冇返去原貼咩?版主正在呼喚緊你