經 wifi 授時行針式機芯(掛牆鐘)有無用家實戰用過 ?

淘 : 智能时钟wifi自动对时替代电波钟表客厅卧室diy静音机芯

有無用家實戰用過  ?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果要用WIFI對時,我會玩小米閙鐘,起碼多好多功能

如果要用WIFI對時,我會玩小米閙鐘,起碼多好多功能
1個閒人 發表於 2019-4-17 16:01

小米閙鐘 有 wifi 授時 

別問我是誰 發表於 2019-4-17 20:18

有,不過要長插菊花先識著
要玩wifi授時,我會用退疫手機+手機架,十幾蚊買個架就有Wifi授時鐘玩

別問我是誰 發表於 2019-4-17 20:18

唔只閙鐘,仲係聲控藍牙開關器,用黎叫佢開著小米電視,連手都唔使郁

唔只閙鐘,仲係聲控藍牙開關器,用黎叫佢開著小米電視,連手都唔使郁 ...
1個閒人 發表於 2019-4-17 20:40

我都無任何小米產品 

有,不過要長插菊花先識著
要玩wifi授時,我會用退疫手機+手機架,十幾蚊買個架就有Wifi授時鐘玩 ...
billyck2 發表於 2019-4-17 20:29

退疫手機 粒電都打柴 一日都頂唔到 

長插電我驚用得耐 粒電爆炸 

我最想要係 wifi 授時 行針時鐘 入電芯

第一次設定後 以後可將 app 刪除

淘 : 智能时钟wifi自动对时替代电波钟表客厅卧室diy静音机芯

有無用家實戰用過  ? ...
solexkey 發表於 2019-4-17 15:23

新出比較貴 遲啲可能廿蚊買到 

新出比較貴 遲啲可能廿蚊買到 
別問我是誰 發表於 2019-4-17 20:56

配套要求似乎比較簡單
只要一個能上到網嘅router(大部分都現成有而且長開)就得
用手機做第一次設定

適合收商丘電波收得差嗰d用户考慮
當然唔啱嗰d私隱度要求高嘅用户

見淘寶有藍牙授時,每日同手機同步下