請問呢個手機開關制叫咩名? 邊度得買?

大家好,

部老爺 Samsung SM-G7105 個開關制比老人家o禁 到甩o左 (下圖箭咀位) ,上網望過應該同 volume 制一樣(紅圈),我依家放大個制麻煩大家幫下眼,指點一下,唔該晒!!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大家好,

部老爺 Samsung SM-G7105 個開關制比老人家o禁 到甩o左 (下圖箭咀位) ,上網望過應該同 volume  ...
elevenfire 發表於 2019-7-20 13:08

走去鹹魚望下啦

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

善用淘X搜尋

回覆 3# 999067800

我用手機開關"制"search唔到,又學到野,仲有咸魚,裝o左apps都未買個野....... 多謝兩位

回覆  999067800

我用手機開關"制"search唔到,又學到野,仲有咸魚,裝o左apps都未買個野....... 多謝兩 ...
elevenfire 發表於 2019-7-20 16:55

閒魚要去淘X揾代付款幫你比錢

閒魚要去淘X揾代付款幫你比錢
999067800 發表於 2019-7-20 17:26

係呀鹹魚
我平時畀慣pps
今次咸魚唔可以
要增值香港支付寶
即係話要用現金先畀到
麻X煩 搞到我要落樓下便利店入錢

點解甩咗唔焊返?唔見埋?

係呀鹹魚
我平時畀慣pps
今次咸魚唔可以
要增值香港支付寶
即係話要用現金先畀到
麻X煩 搞到我要落樓下便 ...
HK2046 發表於 2019-7-21 04:51

閒X要去淘X搵代購店家, 要收返你幾蚊手續費
宜家重有隻網購併多多,愈多人買愈平,好似團購

自己找淘寶店邊間有同款制。
冇理由一句揾唔到唔識揾,代你揾埋。
三樓個貨架應該有

想快又簡單去先達睇維修佬有冇舊制拆俾你

回覆 7# Joe_Black

係呀,老人家隊甩o左跌埋,開頭無望入面以為只係爛個面膠制,之後拆機至知