想diy膠摺門 香港易買料嗎? 定係搵鋪整好?

2米x76厘米到
睇淘仔百幾蚊人仔全套有軌
但係唔知邊間集運會送咁大件商品

香港我只係見過5金鋪有賣現成摺門
定係香港訂製算?唔知咩鋪可以訂同幾錢
謝謝

五金鋪都有。收起。可能款唔多。
旺角站囗堆裝修舖最多。

闊同店講,配啱幾多摺俾你,軌幫你 cut,
高度配唔啱就要收你錢先肯改

回覆 2# Joe_Black

謝謝你

回覆  Joe_Black

謝謝你
videocd 發表於 2019-7-23 00:14

圖案摺門 靚唔靚呀
[[[物主用 順豐 運去香港一百四十元人仔]]]

優詩曼現代簡約室內推拉移門折疊隱形門
https://m.tb.cn/h.eSbO4mv?sm=000 ... -ZG3ajYj8rg6DXCXf3s

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

趟門 穀倉門  趟門 穀倉門

見到 物主做得好好share畀大家

一般參考 大貨車物流貨物長度超 072019

點對點集運 Point2Point.hk 淘寶大貨傢俬重件集運
https://www.point2point.hk/tc/
不計體積重,直送上門

傢俬集運公司
沒有收集店鋪直接送上樓價錢貴一倍

大段嘢用順豐直落仲抵過集運
上次我搵人睇電腦椅50磅重一天就到200蚊人仔
你去問摺門商家
通常佢哋都知直接到香港幾多錢用邊間

大件順豐直落
集運體積重貴過件貨 052019 熱購-vert

大段嘢用順豐直落仲抵過集運
上次我搵人睇電腦椅50磅重一天就到200蚊人仔