看來賣方已經遵照淘寶指示, 正常出貨 !

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原來選購敏感貨物, 是要經淘寶通知賣方配貨才可成行 !
lojimmy44 發表於 2019-9-19 21:58

佢嘅意思係通知倉庫入邊,發貨

熱購幫我 運送 剃鬚刀 1909 2019
最後一關我寫返廣東話電鬚刨
國內叫剃鬚刀
HK2046 發表於 2019-9-19 15:32

剃鬚刀已經到貨 16號落單20號已經到貨

淘寶話多bo收左件但多bo仲未見到入倉, 驚會lost貨, 件貨係macbook鍵盤送拆機工具

淘寶話多bo收左件但多bo仲未見到入倉, 驚會lost貨, 件貨係macbook鍵盤送拆機工具 ...
普羅 發表於 2019-9-21 12:54

一般集運入倉都有幾個鐘延後屬正常,好早好早前唔記得邊到睇返黎8小時內入到倉你都咬佢唔入
我尋日都買左指甲鉗(大陸叫指甲),已經發左貨,都係要睇彩數

今朝集運WhatsApp我,我啲Hello Kitty醫療口罩比海關扣咗,仲話要交我啲資料比公安

其實購物下單係要掌握一些竅門, 例如找 "伸縮旗桿" 一定買唔到, 但如果找"伸縮旗棒" 在x寶會買得到, 但x貓依然係唔得 !

今朝集運WhatsApp我,我啲Hello Kitty醫療口罩比海關扣咗,仲話要交我啲資料比公安 ...
ac_abby 發表於 2019-9-21 16:28

因住半夜有人敲門……

收到pm叫我唔好show出黎

可能接近十一黃金週, 速遞運輸工人提早放假, 感覺收貨時間耐咗 !