回復 24 #liyee

我不嬲都咁set,都唔得
要試不如試咗vpn先

用非香港ip就得

via HKEPC Reader for Android
pkf 發表於 2019-8-23 23:34

早幾日, 全日按去買同一堆貨, 都係出"同一時間....., 稍後再試", 夜晚試下轉用vpn 大陸ip, 一按就全部買到..
好明顯已經限制左香港....

當然好多人又會覺得冇問題, 我唔淘...各有喜好, 冇問題...

上日風扇膠釘都唔比買。。。有個"釘" 字。。。應該係攔左香港。 大陸 vpn 又怕洩露密碼。 可能下次要過關拎左大陸 ip 先買

甘奇怪?我剛剛先成功買左削皮刀水果刀套装
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今日想淘啲索帶落嚟都唔得...

via HKEPC Reader for Android

甘奇怪?我剛剛先成功買左削皮刀水果刀套装
淼林焱 發表於 2019-8-24 18:32

買到都冇用, 應該運唔到落嚟.

落到單都未必發
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

落到單都未必發
ghost2377 發表於 2019-8-25 00:07

寄X鳥locker得唔得呢甘?
不過我估木係有返甘上下長度大細先限,因為我今日都淘到個notebook木架無問題(不過我唔係集運)
如果係正常用途,大家還是返大陸先再淘吧。如果唔方便過關就畀D骨氣去雨林買啦。

回覆 17# liyee

play商店有問題的話,apk就安全?

回覆  liyee

play商店有問題的話,apk就安全?
ghost2377 發表於 2019-8-25 01:52

唔係呢個問題,
而係,閣下好似唔知有第二啲途徑下載apps?

https://www.hkepc.com/forum/redi ... 87&pid=38699687