有冇推薦邊隻萬用充電器,又充到鋰電又充到AA AAA

見到BC3100, BT-C3100, XTAR VC4S, NITECORE UMS4,邊隻會好啲?

另外仲見到有隻IC99又點?有人話係手工貨?定係RYD-IC99?

IC99原作者小作坊式生產,品質的確比不上大廠穩定,但功能多,價錢平
RYD-IC99係同原作者合作既產品,軟件不兼容,因為每部版權費傾唔掂,只有一批產品就gameover左

IC99原作者小作坊式生產,品質的確比不上大廠穩定,但功能多,價錢平
RYD-IC99係同原作者合作既產品,軟件不兼 ...
billyck2 發表於 2019-9-4 09:39

其實bc3100又夠唔夠用?

via HKEPC Reader for Android

其實bc3100又夠唔夠用?

符碌 發表於 2019-9-4 16:41

3100幾年前產品,用一定用得既,當年用左差不多270買
你可以當係IC99前身,大廠出品,不過而家已經算古董
而家係櫃筒底供奉中,IC99就常用,你自己諗啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 5 #billyck2

咁買ic99好了,但火牛有冇好介紹?見有人話最好買個靚少少嘅牛,原製作者有冇好少少嘅英規牛牛賣?

但又覺得xtar同nitecore嗰兩個好似好方便。其實充電質素計xtar係唔係好過nitecore?

回復 billyck2

咁買ic99好了,但火牛有冇好介紹?見有人話最好買個靚少少嘅牛,原製作者有冇好少少嘅英規 ...
符碌 發表於 2019-9-4 18:49

我又唔係廠商,邊會用咁多隻差機,你叫我點答你呢...
牛就早年買落野分擔運費時順手買既5A牛,係邊買已經不可考

回復 7 #billyck2

咁唯有等其他比較過嘅人答,thanks

IC99佢都有香港13A氣牛跟,上次買跟嘅係AC Bel。

回復 billyck2

咁買ic99好了,但火牛有冇好介紹?見有人話最好買個靚少少嘅牛,原製作者有冇好少少嘅英規 ...
符碌 發表於 2019-9-4 18:49

回復 9 #tgo

咁多人都推薦呢部,咁買呢部應該唔會錯