急! "洗衣機碳刷" 今日有無邊度有得買?

屋企部大眼仔碳刷磨盡,
問代理話要成個摩打換, $1500,
搵師傅換要 $8xx,
淨幫佢買自己換都要 $3xx,
上去淘幾蚊但近又 .....
亞洲炭精今日又好似休息~

我打算一陣去深水埗一轉, 請問附近有冇得賣,
最好有埋電話等我先打去問下先 !

多謝咁多位 C Hing 先 ~

好大支嗰啲喎
深水埗有洗衣機炭精賣 祝師兄好運

廣東道或者新填地街 有間叫亞洲炭精

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 2# HK2046

唔該晒你先呀 ~ 師兄 !
不過我就係知道亞洲今日唔開,
而之前有個 post 個師兄話 "鸭寮街近南昌街有间五金有卖不銹钢螺丝隔离..."
所以我先去果邊試下搵啫 !
結果 ... 我都係要聽日去旺角搵先得咯@@

洗衣機原來要換碳刷,家陣先知

洗衣機原來要換碳刷,家陣先知
活力寶蹄 發表於 2019-9-8 22:30

西門子wd12d460hk 洗衣機碳刷好大支架

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

西門子wd12d460hk 洗衣機碳刷好大支架
HK2046 發表於 2019-9-9 04:13

師兄, 你最後果張相件貨係連埋個金屬包套架?
借問聲喺邊度買架??

我响山東街/廣東道路口五金舖買過,無金屬殼的。亞州碳精亦買過,不過要自己焊翻銅片。

via HKEPC Reader for Android

我响山東街/廣東道路口五金舖買過,無金屬殼的。亞州碳精亦買過,不過要自己焊翻銅片

via HKEPC Reader  ...
4eyebald 發表於 2019-9-9 09:54

呢兩個其實有咩分別?

P.S. 師兄你個備用炭刷仲喺度嗎?
是淘佬度買嗎?

網上圖片 虛驚一場

回復 8 #匿名

仲响度,未用。

via HKEPC Reader for Android