[開箱] 充電熱熔膠槍Worx WX890

我以前使用的熱熔膠槍,等待加熱的時間相當之長,Worx WX890他主打是快速加熱.
https://youtu.be/eomvdAAeUfI
https://youtu.be/vtwIpQ3jgKo

今日宅sir 也出片介紹

有99?頭一個鐘?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
556556bt 發表於 2019-11-11 22:44

頭三分鐘杯麵,二手東好得多,最少即時開獎,知中唔中
天貓要你比哂正價先,十幾日後先話比你知有冇中獎可以退返紅包比你
唔中就過埋7日退貨期要硬食正價,同搶冇咩分別

有99?頭一個鐘?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
556556bt 發表於 2019-11-11 22:44

00:00:00 ~ 00:03:00 三分鐘

via my mobile device

99膠槍+199吸塵祼器=298,用mastercard支付滿99減20,實付278。佢應該按比例減返原售價。

via my mobile ...
irhk 發表於 2019-11-11 22:05

有99?頭一個鐘?

Ching 點樣92?

556556bt 發表於 2019-11-11 20:21

99膠槍+199吸塵祼器=298,用mastercard支付滿99減20,實付278。佢應該按比例減返原售價。

响京東買咗,直送香港,選自提點取,因送上門要收$20。

via my mobile device ...
irhk 發表於 2019-11-11 16:39

Ching 點樣92?

via my mobile device ...
irhk 發表於 2019-11-11 16:39

淘仔搶三分鐘杯麵果班咩坐哂艇,重要等15日先知有冇得減

唔豬三分鐘杯麵有冇人成功搶到99蚊膠鎗呢?
billyck2 發表於 2019-11-11 02:04

又玩呢招,付全款,等你落左單比埋錢收埋貨先同你講中唔中
老馮話唔中你都咬佢唔入,所以話呢間野都 ...
billyck2 發表於 11-11-2019 09:36 AM

今年好多間都玩呢招