回覆  風十三
唔知個賣家會點同你接輸出線,做得唔好的話就麻煩。
vtrchan 發表於 18/10/2019 20:49

希望佢做得好啲。
我上次都買過呢類伺服器牛,上次個店家就自己改成,螺線果種方式。

網上接線方式,問題係圖中有跳針,但唔知佢點接
billyck2 發表於 18/10/2019 21:17

佢接好咗

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢接好咗

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
風十三 發表於 2019-10-22 18:31

都係改買改成有接線板果款好D...

太耐無用 有冇插錯 同調錯位。

都係改買改成有接線板果款好D...
billyck2 發表於 22/10/2019 19:18

啱啱試咗斷路 都幾快手。
綠燈跳紅燈 見唔到火花。

又搵到幾十條嘢
短身

又搵到幾十條嘢
短身

風十三 發表於 2019-10-22 23:49

轉左買呢隻,W數細細地唔洗太大空載哂電,貴左少少,但改左有接線柱唔洗煩
HP460W服务器电源 铂金效率12V 38A 音响试音电源 监控 LED

我仲諗緊個布局點行。
要張本身呢個膠盒內的供電模組,拆哂佢再

布係呢個位置。