買辣雞,請推薦

舊果隻用了多年,唔多掂,有冇推薦?
thanks

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

去淘寶搵T12

有枝黃花907好似幾多人用
https://s.taobao.com/search?q=%E ... 0191018&ie=utf8
有得扭溫度

我唔知佢辣雞出個條鱷魚夾線係用黎做咩..
第一次見辣雞有

T12吧!

舊果隻用了多年,唔多掂,有冇推薦?
thanks

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
stanley_chung 發表於 2019-10-17 21:10

有乜用途 & 要求
是否經常要用
如果唔係做精細野
求其買支40W做旁身就夠

有乜用途 & 要求
是否經常要用
如果唔係做精細野
求其買支40W做旁身就夠 ...
Jip仔 發表於 2019-10-18 10:14

黃花果支都幾好,有得調溫度。
都係普通用途,最難攪是起返件舊零件出來。昨天維修隻mouse 微動,個咀唔夠熱

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

去淘寶搵T12
娛人娛己 發表於 2019-10-17 21:27

我search T12, 係咪雞咀插線去座枱調溫度果d 款?
價錢大約人仔120-150?
有冇link 可以share? 因為有見到好多隻,驚買錯。
Thanks

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

T12 x2
簡單講, 係翻版HAKKO, 可兼容原廠頭同副頭。特點係升溫快, 溫度準, 拆精密嘢首選。黃花905/907果啲, 十幾年前既嘢了,,, 唔好再買。T12如你唔要數顯, 60-80RMB都有, 但溫控就唔準了。

T12 x2
簡單講, 係翻版HAKKO, 可兼容原廠頭同副頭。特點係升溫快, 溫度準, 拆精密嘢首選。黃花905/907果啲, ...
semson 發表於 2019-10-18 13:09

是否下圖款?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊