有邊間集運寄鋰電池不用附加費?

用開神州, 淘了十次以上鋰電池都唔洗附加費, 今次突然話電話電池係敏感貨, RMB10 變了RMB16/首重 :

有邊間集運介紹 ?

P.S. 買電話電池係要DIY換電池, 應該算係DIY
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提示:文件名稱
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好似係得佢收敏感附加費(一係直接連貨都唔收)

神州任你填既..
你下次填手機配件未唔洗收附加費囉....
如果渣正黎做,好似係電池唔比集運TIM

神州任你填既..
你下次填手機配件未唔洗收附加費囉....
如果渣正黎做,好似係電池唔比集運TIM ...
nameless.ken 發表於 2019-10-19 20:13

神州寫明電池液体可運,但要用敏感專線。

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# jwong852
因為本來就屬敏感貨首重収16, 網站説明上有寫的喔
在出貨前通知妳多付幾元叫補差價, 出境後才通知妳多付幾百元叫罰款

貨多多

最近唔知, 之前一直用官集電池都無問題.

用開神州, 淘了十次以上鋰電池都唔洗附加費, 今次突然話電話電池係敏感貨, RMB10 變了RMB16/首重 :

有邊 ...
jwong852 發表於 2019-10-19 19:35

有D直接唔肯送,6蚊比佢啦

有邊 ...
jwong852 發表於 2019-10-19 19:35

小第都有用 神州;
電池, 電子野前年已經要我用敏感通道了;
用佢大部份物品都運得;
客服答覆又快;
貴小小算了;
貨多多係平;
但最近唔知什麼他不運;
要問野又好久都唔回覆;