[操作疑難] 想訂做洗手盆櫃櫃門

請問有咩地方可以訂做浴室洗手盆櫃櫃門? thx.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

淘寶打 廚柜門 大把。

mdf門??搞到脹晒....

一般定做的門都是高壓板,我先前定的吸索門也是,長期濕水就算夾板都唔掂,可選擇PVC柜門.

多謝樓上師兄意見。
如果淘寶, 會吾會幫我開兩個 hinge 孔?運費到香港會吾會好貴?
如果去MK 訂做(用最平料), 大概幾錢? thx.

多謝樓上師兄意見。
如果淘寶, 會吾會幫我開兩個 hinge 孔?運費到香港會吾會好貴?
如果去MK 訂做(用最平 ...
372366 發表於 2020-6-5 18:33

唔肯開孔或開孔好貴 就買隻免開孔既

淘寶打 廚柜門 大把。
kswong8d 發表於 2020-6-4 17:58

請問師兄有冇淘寶訂購廚柜門資料介紹及如何提供尺寸?
是否如付圖(雙門對開)量度所需尺寸?

如要自己開孔,有沒有教程?

回覆 7# KANKK3
https://item.taobao.com/item.htm ... ;abbucket=19#detail
我之前買過個間搵唔反,亦都唔啱你用,因為係高壓板加吸索面,長期濕水會發脹,比你張胋圖係膠質門,唔怕水,所以比較啱你,照打標提就找到,你要同客服講清楚點比尺寸佢同要佢開埋窿,方便裝較。
我上次換嘅PVC吸索門,用左幾年外觀還可以。

回覆 9# kswong8d

比大概尺寸要佢開埋窿,香港较同中国较不一样,用现有窿尺寸?要店連較一起發貨?