竉物飲水機

請問尼到禁多位大大有冇試過diy竉物飲水機我想大家比比建議

冇試過diy竉物飲水機, 因為買竉物 自動餵食機送竉物飲水機

請問尼丁禁多位大大有冇試過diy竉物飲水機我想大家比比建議
poohcd72 發表於 2020-6-13 19:15

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

請問尼丁禁多位大大有冇試過diy竉物飲水機我想大家比比建議

你想講噴泉? 普通反轉支水插嗰種飲水機好平的。

3W潛水泵 透明軟管  過濾棉 之後裝水器自由發揮

回覆 4# zero2001053

喔喔了解了解

回覆 3# t9097

系呀系指噴泉果雒純粹玩下試下

回覆  t9097

系呀系指噴泉果雒純粹玩下試下
poohcd72 發表於 2020-6-14 19:54

如果真係寵物用的話,買料最好搵D「食用級」的

TB買diy竉物飲水機,主人一直用緊,其實無特別,只系TB賣家已經配好size,一裝即成,
只想講,越簡單越好,唔好咁多花臣,竉物只系飲水,唔會欣賞,清潔就知煩!

飲水機之前用過一輪就冇用,屋企啲貓冇乜反應,但夜晚瞓覺聽到水聲,同會有潺,雖然可以洗走大部分潺,但洗唔到摩打裏面嘅潺,所以都係覺得唔係太幾好。
最後用返水兜,有潺一抹就乾淨晒,我放兩兜水,唔怕會同時乾晒,我屋企兩隻衰嘢仲識排隊飲水添,哈哈。

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2549700188400003&id=572297102806998

via HKEPC Reader for Android

之前買左一款 (Petkit), 隻貓開心左兩個鐘後就無用過了
建議小米或者Petoneer..