[開箱] 開箱 - 鋰電精密螺絲批 WOWStick 1f+

上次介紹完 Worx wx240 同埋 BOSCH go 2 之後,估唔到大家反應咁熱烈,而且討論過程中有講到另一支小型電批,Wowstick 1F+
其實我我2018年尾,即係大約年半之前已經買左佢架啦,果時香港仲未有行貨,用落真係幾好用,尤其是修理拆機果時,我有啲DIY片都有佢既踪影架

只係上次拍電批果時,因為佢既規格同 Bosch 或 worx 完全唔同,所以先無放埋一齊做比較,既然大家對1F+咁有興趣,我就專門為佢 拍一條過期開箱 比大家睇下

https://youtu.be/-GzQbgl-aSI

上次介紹完 之後,估唔到大家反應咁熱烈,而且討論過程中有講到另一支小型電批,Wowstick 1F+
其實我我2018 ...
jamesting 發表於 2020-6-16 00:29

呢隻用落又OK喎。
好過我之前買落嗰隻1P,太過慢。

呢隻用落又OK喎。
mdws2002 發表於 2020-6-16 12:48

1P有其他玩法的,識得玩會好好玩。

可以試下2支批充滿電
分別鑽一推鏍絲落木板
睇下鑽到幾多粒

經過夜冷鋪百零蚊買左黎玩,就剛剛朋友部laptop換cmos電池用過一次,其實唔錯,
電腦野如果用那些 如wx242,bosch go既就好容易扭過龍,呢部用電子產品剛剛好.

呢隻用落又OK喎。
mdws2002 發表於 2020-6-16 12:48

1p要看用甚麼牌子同類型

可以試下2支批充滿電
分別鑽一推鏍絲落木板
睇下鑽到幾多粒
laueye 發表於 2020-6-16 13:51

黎枝唔係要黎上木板。。。

pc-daily 發表於 2020-6-16 14:02

??? 你會唔會打少左D字?

黎枝唔係要黎上木板。。。
Kin_2012 發表於 2020-6-16 14:11

意思只係想試邊支電池耐用同扭力

pc-daily 發表於 2020-6-16 14:02

咪同一牌子囉。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)