請問淘X邊度買到正貨NSK啤令?

ching

我想買幾個正貨NSK啤令,但又唔想太貴。我要嘅係6006 (30內經),見淘佬有好多所謂「正貨」,但唔知真唔真。見價錢一般大概係23人仔左右,有啲賣5人仔左右㖭。但美國MISUMI賣USD7,即係50人仔。正貨NSK喺大陸會唔會平美國一大半?見呢間所謂NSK授權代理都係賣13人仔左右。Check過 NSK 張代理名單,真係有佢。

我聽講冒牌NSK/SKF喺大陸好猖獗,唔知有冇ching知邊間比較信得過呢?

謝謝

RS online

NSK 啤呤
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

RS online
pslleung 發表於 2020-6-30 21:44

RS賣得好貴喎,仲貴過MISUMI。見阿里上啲代理都係賣十幾人仔,RS要成60蚊

NSK 啤呤
HK2046 發表於 2020-6-30 21:54

哦,呢個係香港代理

可惜我要喺淘寶買,因為係幫外國個親戚買,淘寶可以直接寄俾佢

我估計 呢一間好堅
通常啲正貨都喺上海進口
咁我希望佢發 [假貨] 畀我有五萬蚊收

https://detail.tmall.com/item.ht ... ies=122276018:20213

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都係因
淘寶驚佢係假所以先喺旺角買
咁我買幾粒冇所謂啦

平一大段既正貨去淘寶搵?我應該笑嗎?....

我都係因
淘寶驚佢係假所以先喺旺角買
咁我買幾粒冇所謂啦
HK2046 發表於 2020-6-30 22:08

呢間都係賣13人仔(6006-2Z),同你買嘅差唔多。梗係向香港代理買啦

平一大段既正貨去淘寶搵?我應該笑嗎?....
billyck2 發表於 2020-6-30 22:10

正價係幾多我唔知喎,只係比較MISUMI, RS嘅價錢。好似樓上嗰ching個件,香港代理同淘寶價錢唔差得好遠