各位師兄,請問一下,有冇無線雕刻機推介呢?

如題,和睇中左worx, 吾知有冇師兄用過,效果如何?THX

https://detail.tmall.com/item.ht ... c8111844cacece9b84c

咁又抵玩過焦無喎

這品牌咁勁什麼工具都染指但不覺那方面有特別好的口啤吧

回覆 1# sumivan

買左 wx106, 佢只算係小磨筆, 唔係雕刻機....

以佢價錢質素收貨啦, 好過雜牌

唯一可取地方係唔駛插電,長時間使用就有線款好D,唔怕冇電,輕身同細一D。

原本都心動想買依支8V嗰款..提單前諗諗下..無線係好方便..但開哂壇用用下冇電就冇癮..反而想問有線磨機有冇推薦..

回覆  sumivan

買左 wx106, 佢只算係小磨筆, 唔係雕刻機....

以佢價錢質素收貨啦, 好過雜牌 ...
Kin_2012 發表於 2020-11-10 21:30

先謝一下師兄各位,公司有得用有線的,所以只想買把睇門囗

sumivan 發表於 2020-11-11 09:57

wx106 百幾羊。。。本來就係買黎備用/玩

要求高可買占毛

原本都心動想買依支8V嗰款..提單前諗諗下..無線係好方便..但開哂壇用用下冇電就冇癮..反而想問有線磨機有冇 ...
白羊 發表於 2020-11-11 08:57

家用可以有幾長時間...?

真係咁長時間, 唔係無電, 係支野頂唔住, 簡單 d 買二支輪住用...百幾羊一支無咩考慮

就算大磨機都係用無線, 不過就唔止一粒電....

sumivan 發表於 2020-11-11 09:57

要高速好力就12v, 不過重心高,用泥雕花最好買多條 夾頭伸延線