如何配這個「扭蓋膠樽」呢?

這透明樽,本用於這噴霧槍的,但因水樽有點小,太少水,想配一個大啲的

用尺度了,外扭紋位 29mm,內徑位 24.5mm
請問如何配呢?這個口徑,應如何search 呢?
感謝各位前輩指導

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

配大直徑的又撞手制裝不下; 配高身條吸管又不夠長 基本可擴展空間有限!

配大直徑的又撞手制裝不下; 配高身條吸管又不夠長 基本可擴展空間有限! ...
hon829 發表於 2021-4-4 19:37

又係播,留意唔到會撞手柄、扭唔到上去的問題添,謝謝

睇落好勁, 點玩法

又係播,留意唔到會撞手柄、扭唔到上去的問題添,謝謝
dearkaki 發表於 2021-4-4 19:56

條喉駁長個大樽掛腰得唔得?

這透明樽,本用於這噴霧槍的,但因水樽有點小,太少水,想配一個大啲的

用尺度了,外扭紋位 29mm,內徑 ...
dearkaki 發表於 2021-4-4 19:17

一係28 或30
沒有29

可以加長條喉,或者剪左個護手……

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇落好勁, 點玩法
rwkero2 發表於 2021-4-4 20:55

其實咪就係噴消毒液囉

條喉駁長個大樽掛腰得唔得?
kwliu 發表於 2021-4-4 21:02

捉鬼敢死隊?!  XD

一係28 或30
沒有29

可以加長條喉,或者剪左個護手……

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
liyee 發表於 2021-4-4 21:20

謝謝,請問SEARCH 什麼KEYWORD 呢?

其實而家都有800ml,我估最少買2000 ml 先有明顯分別,否則都好快噴晒

謝謝,請問SEARCH 什麼KEYWORD 呢?

其實而家都有800ml,我估最少買2000 ml 先有明顯分別,否則 ...
dearkaki 發表於 2021-4-4 22:08

膠樽瓶

8.0信1oOmXYM0UJ3信 https://m.tb.cn/h.4nAy8lB?sm=9974eb  透明塑料瓶 带盖食品级pet一次性一斤装空酒瓶饮料瓶矿泉水空瓶子