求電批介紹,用途係組裝傢俬,2cm木檯鑽幾個孔

如題,看過版主19蚊的推介,但依家已經加價到百幾蚊。
印象中早幾年 呢度推介過 龍韻?
根據我用途,應該買12V 16V 或 25V?
請問有無其他推介?budget 大概係 人民幣$150-180
謝謝!

CP吾夠高我吾會買
Offer 發表於 2021-5-27 23:11

我買過支廿幾人仔的電批, 有時懷疑特價品係次貨, 但看門口就絶對抵用.

回覆  Offer

版主有何推介?請出招!謝謝!
ylimny 發表於 2021-5-28 14:18

咪講左囉

回覆 10# Offer

版主有何推介?請出招!謝謝!

咁係你鐘意買貴野啫
1個閒人 發表於 2021-5-27 22:58

CP吾夠高我吾會買

鋰電鑽點解可以賣咁平, 買粒電都唔得啦..
炎冬 發表於 2021-5-27 16:03

咁係你鐘意買貴野啫

請問 如果價錢再上一個level 有咩選擇?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
ylimny 發表於 2021-5-27 22:07

2????,cwt3XUhEm5w,   ~无刷冲击锂电钻 充电式手电钻小手枪电钻家用多功能电动螺丝刀(~@ ~)

比 ...
Offer 發表於 2021-5-27 12:19

請問 如果價錢再上一個level 有咩選擇?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

2????,cwt3XUhEm5w,   ~无刷冲击锂电钻 充电式手电钻小手枪电钻家用多功能电动螺丝刀(~@ ~)

比 ...

鋰電鑽點解可以賣咁平, 買粒電都唔得啦..

比 ...

新批有電 ¥24.3,二手區果枝.... 為咗買個盒