想買LED神枱燈

我網上見到Philips 有出B22 釘頭 0.5W LED 神枱燈
但X惠/日本X果D地方又搵唔到
請問邊度買到Philips LED 神枱燈

唔係飛利浦牌。 普通家品店有啦。 5蚊 6蚊 左右
反而鴨寮街要15蚊2粒 或 10蚊1粒

唔係飛利浦牌。 普通家品店有啦。 5蚊 6蚊 左右
反而鴨寮街要15蚊2粒 或 10蚊1粒 ...
suiyan 發表於 2021-7-9 20:26

我仲諗住去鴨記搵添
但雜牌耐唔耐用?

我仲諗住去鴨記搵添
但雜牌耐唔耐用?
淼林焱 發表於 2021-7-9 20:35

以前用烏絲 一年唔夠就燒 

自從買咗以下之後 用到而家都未燒 

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

淘X 尖既都有

頭先睇完呢個POST,剛剛經過日本城。入去望下。
有的。 但是細螺絲頭。
都平。 $15 有3個 或 $15 有6個細
原來。陽光牌都有 2隻要$19.8 和 $24.8

十年前已經喺 五金鋪買led 燈膽 今日都仲著緊
唔係度度有得買 因為唔想你買
鴨寮街一定有

以前用烏絲 一年唔夠就燒 

自從買咗以下之後 用到而家都未燒 

...
別問我是誰 發表於 2021-7-9 21:58

係喎,我都唸住佢唔知幾耐會燒,點知又係換咗之後未燒過喎。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

係喎,我都唸住佢唔知幾耐會燒,點知又係換咗之後未燒過喎。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4 ...
mdws2002 發表於 2021-7-10 02:27

你買早我一個月 

諗住買多幾個替換 點知佢用極都唔燒

我屋企隻5蚊1隻 買咗2隻。香港家品店買
都用咗7 8 年。 未燒。 被的香煙薰黑。 被我換隻新的。
我估計1隻起碼有10年壽命。