問題是單身寡佬沖涼有幾耐丫,洗埋頭都係拾零分鐘,夠唔充電架

本來我今日郁手整,佢老味又無水(囉匙之後咁耐,試過兩次無沖廁水、無自來水.....)乾真真無水洗手,都係 ...
xxmartin 發表於 2022-7-20 20:24

我果部用左成二十年,係駁電打火的

via HKEPC Reader for Android

簡栢 煤氣熱水爐 RS68B

電源供應:1.5伏特
排氣方法 :對衡式
無恆溫

應該係機底望上去見到入大電芯既位 ...
別問我是誰 發表於 20/7/2022 01:15 PM

比大家見識d新科技

我果部用左成二十年,係駁電打火的

alax 發表於 2022-7-21 07:52 AM

我初時果部唔係恆溫 都係入電芯

後期換咗部恆溫 就係駁 220v 電

我初時果部唔係恆溫 都係入電芯

後期換咗部恆溫 就係駁 220v 電
別問我是誰 發表於 2022-7-21 19:09

如果內置電池老化,唔知維修換電池會唔會好貴呢

比大家見識d新科技
xxmartin 發表於 2022-7-21 10:17

依家新款改咗用叉電??
唔係兩粒大號D電咩?

回覆 441# 別問我是誰

你果時點處置?

得我係新入伙,垃圾房實知邊個掉,跟正規舉要行好遠  同埋呢個其實比唔比掉?

回覆  別問我是誰

你果時點處置?

得我係新入伙,垃圾房實知邊個掉,跟正規舉要行好遠  同 ...
xxmartin 發表於 2022-7-21 11:56 PM

拆咗掉咗 還原時都唔駛還原呢兩隻窗

掉喺樓梯口垃圾筒旁就得

呢啲賣得錢 垃圾佬都不知幾鐘意 

回覆  別問我是誰

你果時點處置?

得我係新入伙,垃圾房實知邊個掉,跟正規舉要行好遠  同 ...
xxmartin 發表於 2022-7-21 11:56 PM

裝油煙機喉 出窗整個 油煙機止逆阀 會好啲

有啲咁款

裝油煙機喉 出窗整個 油煙機止逆阀 會好啲

有啲咁款
別問我是誰 發表於 21/7/2022 06:23 PM

我有兩米多d六吋PVC管(馬桶用?)用黎做抽風喉Fit晒!

同埋我跟左你機,買左呢部