終於用左4個鐘, debug-level format 完.
依家開始正式flash rom.

我都未未刷完:p
goa 發表於 2010-10-13 13:59

出左

############## download is complete (1st) ############

咁完未架.

回復  gamez
師兄:
點改?
多謝賜教!
oldtwohk 發表於 2010-10-12 23:31

我係用呢個程式,做完重開就OK了.
內容大約如下:
在無需ROOT權限的情況下,可以修改原始的533x320分辯率為800x480
1、下載附件,解壓至某處;
2、在“設置-》應用程序-》開發”裡,勾上“USB調試”;
3、數據庫連接電腦和M701,電腦上會發現“Android Eclair"的新硬件,安裝附件的裡驅動即可;
4、安裝好驅動後,雙擊“開啟800x480”;
5、在“備件”裡,取消“兼容模式”後,重啟M701。
下載

改了 800x480 之後, 有些程式不可以全畫面, 如果可以全畫面就 perfect.

改了 800x480 之後, 有些程式不可以全畫面, 如果可以全畫面就 perfect.
lamtim 發表於 2010-10-13 17:15

一定要在“備件”裡,取消“兼容模式”
基本上有D遊戲會唔支援去到全畫面,係寫程式果個人問題,
反而我用其他應用程式就唔覺出現呢個問題.

唔該晒, 終於攪掂, 個touch screen真係順左d喎

回復  goa
已經搞好了
篤個reset制
167pk 發表於 2010-10-13 18:56

ching, 我搵唔到邊度set -- “備件”裡,取消“兼容模式”

一定要在“備件”裡,取消“兼容模式”
基本上有D遊戲會唔支援去到全畫面,係寫程式果個人問題,
反而我用其 ...
gamez 發表於 2010-10-13 17:23