點解無人講下 ZPad

今期 Archos 當紅, 但係ZPad都唔錯, 點解無人提下呢, 唔知幾時有得賣呢

回復 1# NetSoul

好等我講吓,ZPAD論質素同價位中上,但係好簡單,3G版太贵(以山寨來講),香港冇保養(吓吓要攞部機同保養卡返大陸,過海關比人打税點算?)1兩千都話做吓老襯吖,3-4千冇本事搞

今期 Archos 當紅, 但係ZPad都唔錯, 點解無人提下呢, 唔知幾時有得賣呢
NetSoul 發表於 2010-10-22 22:19

Waiting for shipment.........
The 3G version is shipped.
I am waiting for the built in GPS unit.

Waiting for shipment.........
The 3G version is shipped.
I am waiting for the built in GPS unit. ...
pcmtse 發表於 2010-10-23 01:26

如果zpad 3G版本要成$4000,
買galaxy tab 好過

回復 1# NetSoul

本來真係打算買zpad....不過剛好archos出來..一比之下
貴又貴左少少...重又重左少少...

A9 GPS 3G 個人又冇咩需要...
感覺係佢出得唔岩時候囉...

而且好多人想要的7"佢又冇~
冇archos做對比應該多 好多人講

如果zpad 3G版本要成$4000,
買galaxy tab 好過
Mlon 發表於 2010-10-23 01:34

No....not that price...

回復 5# bbp082674

對 如果輕d都可以考慮

Archos 7吋,真係可以值得考慮
窮人都買得起

Archos 7吋,真係可以值得考慮
窮人都買得起
kevinlaw 發表於 2010-10-23 11:39

No, this will stuck in using 2.2, not upgradable to 3.0
If I just wanted to play around,I will only spend half to get a China made like the X5a/M701 for now and wait for the 3.0 to get out ,next May.

回復 9# pcmtse

其實自己夠用就OK....又唔洗太執著可以升3.0既
當然~如果等得既緊係愈等得耐愈有so啦

等到佢下年3.0真係見街果時 可能又有好多4.0正機要你繼續等.....
不過archos個重量真係好正....下年d機都應該做唔到咁輕..