香港Archos 70/101有冇"原廠皮套"及"Micro USB傳輸線"送?看rmvb檔還是會很Lag嗎?

香港Archos 70/101有冇原廠皮套送?
我見臺灣mobile01有Archos 70開箱文,人地臺灣代理加送原廠皮套(入手價就是臺幣11,000;會再送一個原廠皮套,但是12月才會到貨).
及Archos 70附件有耳機、Micro USB傳輸線、AC電源.

香港代理有冇送Micro USB傳輸線(原來只能作傳輸用)?d師兄好似冇咁......

臺灣兄弟話:
可以看rmvb檔...但是會很Lag,影音不同步。
無論是內建的解碼器或Rockplayer軟解,影像都很Lag...
但是看720P的mp4檔案很正常...真怪~~

我記得hkepc d師兄之前都有話看rmvb檔會很Lag,現在有方法/其他player解決嗎?

臺灣股票機
http://www.youtube.com/watch?v=3jrUJJkjc-c

師兄,直接點吧-->捷成

Archos 70附件有耳機、Micro USB傳輸線、AC電源. - -三樣都有~
Micro USB傳輸線...<<係駁去電腦過資料個條唔係USB OTG = =...點會無-w-,何況,archos自已都無出個條USB OTG~_~點送埋比你@_@
至於個套@_@............可能因為台灣賣得貴d@_@,所以有套送瓜,唔知~_~
香港都有嫁,百記賣二百

睇720p既rm片唔lag既方法係,轉 番佢做其他格式-q-,因為除左rmvb,其他所有720p都唔lag~_~
第二個方法,就係比錢去archos到買個解碼-w-....禁就可以用內置既video player....就唔lag

比錢去archos到買個解碼 < ==係解碼軟件定硬件?

Archos 70附件有耳機、Micro USB傳輸線、AC電源. - -三樣都有~
Micro USB傳輸線...
bananapineapple 發表於 2010-11-6 23:14

比錢去archos到買個解碼 < ==係解碼軟件定硬件?
magiccat 發表於 2010-11-6 23:28

好多野都係rmvb 720p...........lag就好慘
真係要俾錢買硬解?
有冇師兄試到其他video player放720p rmvb唔lag?

買code 幾多錢??

如果睇 rmvb 會 lag 就真系好慘呢  
要轉格式就煩左的羅 ,
都好想知仲有無其他解決方法

101咩都無, 連耳機都無呀! 睇RMVB 聲晝不同步!