有冇巴打仲用緊m7??????

其實部機都冇咩唔好 官方又keep住出rom
除左個外型抄ipad
請問巴打有冇見過D機套係成部機咁笠果種 起碼唔駛比人見到用假ipad咁??

其實部機都冇咩唔好 官方又keep住出rom
除左個外型抄ipad
請問巴打有冇見過D機套係成部機咁笠果種 起碼唔 ...
educationer 發表於 2011-10-4 20:53

我有用緊,但出街實在太大部,又重,隻手好酸,而家買左部samsung wifi 5.0放響咩袋出街。M7只在屋企用。

用緊... 日日帶返工,同班同事的 IPAD2 、S牌 10.1 同 TAB 、FLYER 、ACER「片」機...... 唔覺有問題!

怕樣衰咁仲乜買佢
167pk 發表於 2011-10-4 20:55

平.. 4舊水多D 入的

我有用緊,但出街實在太大部,又重,隻手好酸,而家買左部samsung wifi 5.0放響咩袋出街。M7只在屋企用 ...
momo4321 發表於 2011-10-4 21:05

真係幾重 同人地D 10"pad一樣重量..
但佢D遊戲 apps 兼容真係做得唔錯 基本上咩都玩到

用緊... 日日帶返工,同班同事的 IPAD2 、S牌 10.1 同 TAB 、FLYER 、ACER「片」機...... 唔覺有問題! ...
storylai 發表於 2011-10-4 21:16

ching 你有冇用機套? 山寨ipad樣真係怕樣衰

我都係用緊M7,依部机真係越用越正,自重裝左個外國用家修改的固件役,連原先諗住換機的念頭暫咩都取消!
依家部機的穩定性,兼容性,流暢度 及 耗電方面都比原廠固件好!

平.. 4舊水多D 入的
educationer 發表於 2011-10-4 21:42

邊度咁平...2 手?

我用緊,,,,,好想丟左佢......