[實用軟件] M9安裝 FLASH PLAYER 11 極大改善

我部M9 3G 安裝左 FLASH PLAYER 11
現在MYTV極流暢  
YOUTUBE都播到了  720P就部份得
只要刪除左本身個10.1  就可以安到MARKET個 FLASH PLAYER 11

唔感覺有明顯改善,分別不大

to me that is not much different.

youtube 連1080p都播到 原本720p一播就error
唔感覺有明顯改善,分別不大
wy7008 發表於 2011-10-8 10:48

youtube 連1080p都播到 原本720p一播就error
waman1984 發表於 2011-10-8 11:43

其實youtube係講緊係用youtube app or 去網頁播1080p/720p??

其實youtube係講緊係用youtube app or 去網頁播1080p/720p??
jzu 發表於 2011-10-8 12:23

我用app 試的  但我用網頁播其實都會彈返去app

我用app 試的  但我用網頁播其實都會彈返去app
waman1984 發表於 2011-10-8 12:32

係 牛腩氣 沒有轉 Desktop 的原因

app 無装 flash player 都睇到的。 要試就要試 desktop 版。
M9 desktop 版 320p 可以接受下可看到 雖有 小小 lag.
但高於 320p 都會 lag....請樓主再試一試吧
我試過升左 2.3.5 android youtube 720p desktop  版係好順, 但佢個測試版勁有問題 死機後 會 唔見 file.........

app 無装 flash player 都睇到的。 要試就要試 desktop 版。
M9 desktop 版 320p 可以接受下可看到 雖有 小 ...
iam886 發表於 2011-10-8 17:18

U tupe Apps 係轉左 HTML5 才去部機,係串流,所以唔洗 Flash都得,但會差左清晰度
我用上一代SGT 7' Flash強勁,Desktop U tube 1080p冇難度
新買用 T2 部 Tab 就 720p都唔順

M9 desktop 版 320p 可以接受下可看到 雖有 小 ...
iam886 發表於 2011-10-8 17:18

如果 320p 都免強,睇 mytv 就唔會順