[測試] Galaxy Tab 8.9" 3G版 問題

請問有沒大大試過 8.9" 3G 版睇 MYTV 流唔流暢?
因為 10.1" 3G 睇 MYTV 有的卡,WIFI 版又無問題。

沒問題好流暢.我用123. 有的卡?<---我想是台問題.我之前用 7" PCCW 及 123都有 PCCW 在7"時完全看不到 123 看到但有點卡.轉咗用 8.9" 2 day 末試 PCCW 唔知卡唔卡. 但用123就好流暢.

沒問題好流暢.我用123. 有的卡?
bbbear 發表於 2011-10-10 21:28

你 mytv load 唔 load 到 HDJ?

回復 3# cth6996

load 唔到 HDJ...........就數用WIFI 100M光鐵都卡,應是 TVB問題..

回復  cth6996

load 唔到 HDJ...........就數用WIFI 100M光鐵都卡,應是 TVB問題..
bbbear 發表於 2011-10-11 18:53

你試下用枱机電腦卡唔卡? 何解唔諗下 係 Flash 支援能力呢?

你又可試用 GS 2 睇下卡唔卡?

回復 5# wy7008

用枱机電腦<-----------冇問題因我加咗 octoshape 但今晚部GS2 及 galaxy tab 8.9 load 唔出.我以用 WI FI 試

你試下用枱机電腦卡唔卡? 何解唔諗下 係 Flash 支援能力呢?

你又可試用 GS 2 睇下卡唔卡? ...
wy7008 發表於 2011-10-11 20:35

J2 iNews 冇事,何解關 Flash 支援能力?
GS 2 load 唔到,卡咩卡

啱啱 load 到 HDJ,咦,請問點解嘅?

回復  cth6996

bbbear 發表於 2011-10-11 18:53

我 e+ load HDJ 啦

我 e+ load HDJ 啦
cth6996 發表於 2011-10-12 11:17

即係tvb 的問題

即係tvb 的問題
bbbear 發表於 2011-10-12 11:21

係囉,你 load 唔 load 到,我用 3G, HDJ / J2 / iNews 都 load 到