回復 7# wy7008

我用10.1 播黑夜之神果段720P FULLscreen好順wo

Asus transformer @flash 11 720p ok
VitaGain 發表於 2011-10-11 10:56

你要網頁版U tube 嫁禍,有無用呢條 Link試
http://pachi72.blogspot.com/

回復  wy7008

我用10.1 播黑夜之神果段720P FULLscreen好順wo
kutsu 發表於 2011-10-11 10:56

好多人唔知什麼是網頁版 U tube,是窗口右下角有得選擇 480p or 720p or 1080p 才是真正的

回復 12# wy7008

我直接用你呢條link播720p fullscreen ,好順wo

回復  wy7008

我直接用你呢條link播720p fullscreen ,好順wo
kutsu 發表於 2011-10-11 11:03

有無在窗口右下角選 720p

回復 15# wy7008

當然有啦~1080P就lag,720p完全冇問題

回復  wy7008

當然有啦~1080P就lag,720p完全冇問題
kutsu 發表於 2011-10-11 11:06

其實已經行慢左,如果你跟 480p 比較,720p有D Lag 1080p 直頭行唔到

點解個個post都有人話T2唔好 (其實都係同一人)
硬係要其他user去試呢樣果樣證明比人睇t2唔得, 證明到係lag, 又點呢?
可能佢真係唔ok, (小弟用tab 7", 唔知啦~)
但係個個post 關唔關事都提T2唔得就真係有點兒.. (打手feel)

都唔知7.7 幾時出~ 好似7.7個mon靚過7 plus, 但係7plus真係幾抵玩~

點解個個post都有人話T2唔好 (其實都係同一人)
硬係要其他user去試呢樣果樣證明比人睇t2唔得, 證明到係lag, ...
wadwad 發表於 2011-10-11 12:45

CPU行影片唔順其實好影響一個買家意慾  如果買返黎先試  發覺係LAG個陣 本身想買部機返黎睇影片  但睇唔到  你又覺得點?

個位CHING都係講出問題所在姐  係未打手都好  人家有言論自由  你唔中意既話可以唔睇 你有你既自由  睇唔過眼既話咪整返個貼  去話俾人聽T2行片係得既  有圖有片有真相

回復 18# wadwad
唔好理呢條友啦
好似NVIDIA殺左佢全家咁
日日都講
好心佢用D時間做其他有意義既野啦