回復 19# Destiny_17
就算係都唔駛成日講啦大佬!

回復  Destiny_17
就算係都唔駛成日講啦大佬!
FLEXOR 發表於 2011-10-11 12:57

呢度都有好多人成日問TB D野  問點樣買 點樣俾錢  搵邊個賣家  同拎PM  我追POST都覺得煩  煩過呢個T2哥啦  但無計架WOW  你見到未SKIP左佢囉  無人迫你睇架嗎 CHING

回復 19# Destiny_17

分身?

我諗我唔需要話比人知T2有幾好/唔好
亦唔需要為佢快/慢去證明D乜野比其他人睇 (畫公仔畫出腸 = 居心可測?)

作為用家, 分享過自己既經驗一次已經好夠
出發點係岩, 不過個解釋有D曲線 LOL

回復  Destiny_17

分身?

我諗我唔需要話比人知T2有幾好/唔好
亦唔需要為佢快/慢去證明D乜野比其他人睇 ( ...
wadwad 發表於 2011-10-11 13:03

我又5覺得有問題喎, 如果佢真係有5好, 多d 提醒下 ...我又5覺得有問題, 始終ed 毒品 隨時一個5覺意 買左返去覺被搵笨..就仲衰

果位c兄都只係好心提醒, 除非佢講o既 5係事實 就話 打手, 問題大遮, 講事實都比人插...真係聞所未聞

pre-order?  即係佢會出先過7.7?   :(

我又5覺得有問題喎, 如果佢真係有5好, 多d 提醒下 ...我又5覺得有問題, 始終ed 毒品 隨時一個5覺意 買左返 ...
邪惡小孩 發表於 2011-10-11 13:11

多謝你撑我!我真係買左返黎先知中伏
上—代SGT 7"好過新一代多多聲係事實
講對Flash和播片的支援方面,所以唔想期他人中伏姐
如果I pad 2重衰過I pad 1我商信重多人媽媽有聲
你話係迷?

pre-order?  即係佢會出先過7.7?   :(
web_base 發表於 2011-10-11 13:16

話澳洲十月底有呀!香港未知

多謝你撑我!我真係買左返黎先知中伏
上—代SGT 7"好過新一代多多聲係事實
講對Flash和播片的支援方 ...
wy7008 發表於 2011-10-11 13:24

我都係講我o既睇法, 本來我對 thinkpad 好有興趣, 但係發現 原來 t2 o既先天性問題而打消對佢 o既興趣....., 要知道 有時要克服 買與吾買 o既沖動 並不是一件容易o既事

好多時 未買果陣 都會想 部野 有幾好有幾好而忽略佢o既問題存在...到真係用果陣先發現個問題原來好重要 就真係 吾值得

1.2GHz dual-core processor 即係邊粒 processor ??