靚呀!唔洗再對住 T2 受佢氣拉 !  
1.2GHz dual-core processor
Full HD video playback (1080p) @ 30fps Video codec : MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, Xvid

價錢問題都係次要。
一堆都係T2機,除左size無特別野!
epc08 發表於 2011-10-11 10:36

399.90 16G 有電話功能
We knew that Austria and Indonesia would get it by the end of October

这个价不如买只tab 8.9玩下好过!
fsyhj 發表於 2011-10-11 10:33

T2 開個    you tube 720p都 Lag 的性能真接受唔到,唔信自己試下,下面有Link
http://pachi72.blogspot.com/

想問咩係T2 ?
墨塵音 發表於 2011-10-11 10:48

NVIDIA Tegra 2

Asus transformer @flash 11 720p ok
VitaGain 發表於 2011-10-11 10:56

你要網頁版U tube 嫁禍,有無用呢條 Link試
http://pachi72.blogspot.com/

回復  wy7008

我用10.1 播黑夜之神果段720P FULLscreen好順wo
kutsu 發表於 2011-10-11 10:56

好多人唔知什麼是網頁版 U tube,是窗口右下角有得選擇 480p or 720p or 1080p 才是真正的

回復  wy7008

我直接用你呢條link播720p fullscreen ,好順wo
kutsu 發表於 2011-10-11 11:03

有無在窗口右下角選 720p

回復  wy7008

當然有啦~1080P就lag,720p完全冇問題
kutsu 發表於 2011-10-11 11:06

其實已經行慢左,如果你跟 480p 比較,720p有D Lag 1080p 直頭行唔到

我又5覺得有問題喎, 如果佢真係有5好, 多d 提醒下 ...我又5覺得有問題, 始終ed 毒品 隨時一個5覺意 買左返 ...
邪惡小孩 發表於 2011-10-11 13:11

多謝你撑我!我真係買左返黎先知中伏
上—代SGT 7"好過新一代多多聲係事實
講對Flash和播片的支援方面,所以唔想期他人中伏姐
如果I pad 2重衰過I pad 1我商信重多人媽媽有聲
你話係迷?

pre-order?  即係佢會出先過7.7?   :(
web_base 發表於 2011-10-11 13:16

話澳洲十月底有呀!香港未知