昨天買了 AINOL NOVO 7 精靈~~ 不過唔教光暗冇反應~~

昨天買了 AINOL NOVO 7 精靈~~
不過唔知點解教光暗冇反應~~
我想問有冇人都係咁樣呀???

行貨定是水貨,現在是什麼價錢?

回復 2# ng3c

行,, $1190-  IN SSP  你想買???

我明天拎返去問下點搞先~~

回復  ng3c

YO 發表於 2012-2-25 03:53

多數係軟件問題,restore應該就得。

回復  ng3c

YO 發表於 2012-2-25 03:53

我早前買左,睇下個價而家點姐,我買行1090

多數係軟件問題,restore應該就得。
arrychiu 發表於 2012-2-25 10:53

我本來都係咁念,但up埋做4.0.3 都係唔得,剛剛拎左去換,現在正常了

我早前買左,睇下個價而家點姐,我買行1090
ng3c 發表於 2012-2-25 14:41

平wo, 你依家用咩rom ??  
我覺得d電去得好快……

我本來都係咁念,但up埋做4.0.3 都係唔得,剛剛拎左去換,現在正常了 ...
YO 發表於 2012-2-25 17:27

好彩係行貨唔係就真係煩

我本來都係咁念,但up埋做4.0.3 都係唔得,剛剛拎左去換,現在正常了 ...
YO 發表於 2012-2-25 17:27

希望你好彩過我,我都買左幾日就壞左要去鋪頭換。
點知換回來的果部幾日又有問題,去到代理度同佢地講,就話過左7日無得一換一,其實鋪頭換返去都是得幾日;留低整,可能要6個星期,而家都過左10日,仲要等多32日部精靈先有機會刑滿出獄。
我無咩時間用,因為都是整的時間多過用,所以D電去得快唔快,我都唔知。

希望你好彩過我,我都買左幾日就壞左要去鋪頭換。
點知換回來的果部幾日又有問題,去到代理度同佢地講,就 ...
ng3c 發表於 2012-2-25 20:51

我有睇你的post,  買強國 品牌,我有心理準備 XD