之前係TMALL訂極光,點知一冇貨, 之後放棄改買原道N80, 點知有白線, 退貨運費要$200.... 上星期代購LG Optim ...
fynov 發表於 2012-3-30 15:58

點買,我都想買一部~教教我thx~

部機要$18000,對返港元加運費差唔多成2000?

師兄點樣1600買到??

167兄話
部部都係伏機
alfredxp 發表於 2012-3-30 23:05

近日佢做咩,講親部部機都係伏

C兄,你點買1600架...好想買
TOMMY6041 發表於 2012-4-1 19:42

我問過無回應..應該最平都要1800

16xx都ok禾,話晒都 ips+3g, but機6xxg好似幾重手, 期待ching出開箱文
ss4406 發表於 2012-4-2 00:07

計黎計去同問左都要成1800以上~1800以下做唔到

你可以打去代購問下

唔錯wo 有冇人一齊買呀??
呢部定novo7極光好d
okayOK 發表於 2012-4-1 20:59

極光平d同用途唔同,極光只能用wifi睇片睇書

打機同rom都有更新

依部有得用3g 但少更新Rom,而且師兄未有報玩game lag 唔lag問題

我好想知街機模擬器所有game會唔會lag

同埋賽車game lag唔lag~

T2 打機就一定冇問題,不過睇FLASH就
TOMMY6041 發表於 2012-4-2 00:46

五會衰過a10牙??

你有冇用過架
TOMMY6041 發表於 2012-4-2 02:26

寫rom問題,出文果位師兄唔答係邊買,1600大元我都想買部,不過點找都要1800

Dont know... still shipping to HK
the final price will be about $1650
samchan122 發表於 2012-4-2 14:37

邊度有1650咁平??介紹下好

係大家要求太低,我要求要係同電腦一樣

我真係唔信我用甘多機,隻隻都有問題,我又都出問題 ...
TOMMY6041 發表於 2012-4-3 22:57

會唔會你wifi set得唔好先lag?