上深圳買 昂達 vi40 值得嗎?

請問深圳有冇實體店賣 Onda vi40 呢? 謝謝

回復 1# 清明上河圖

星期三在賽格3樓見過VI40.....16GB RMB1299......

呢兩日唔知...

回復  清明上河圖

星期三在賽格3樓見過VI40.....16GB RMB1299......

呢兩日唔知... ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-3-31 00:52

聽聞 vi40 用 ipad2 屏, 唔知真定假!

聽聞 vi40 用 ipad2 屏, 唔知真定假!
Midas 發表於 2012-3-31 00:56

玩過上手,個屏真係唔差的............

感覺同台電個 LG IPS 屏不相伯仲.................

玩過上手,個屏真係唔差的............

感覺同台電個 LG IPS 屏不相伯仲................. ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-3-31 11:11

香港所謂行貨賣 2299

清明上河圖 發表於 2012-3-31 11:13

高檔貨&港紙唔值錢麻

我係淘寶買都係rmb1343,包保護貼,海綿袋OTG Cable,差機
個芒比Ipad差,但比其他山寨好. 佢話係IPS屏,色水幾好,有400流明,太光了,要用軟件較細. 出廠firmware係4.01,可upgrade到4.03 (onda 已出firmeware),但佢d野有d出錯,老外叫苦連天,我用在成個星期先upgrade 到.仲要係跟老外做法先得.

結論: 山寨超值版

清明上河圖 發表於 2012-3-31 11:13

深圳賽格賣1299人仔.....

本來都有諗過買呢部, 但比佢"香港所謂行貨賣 2299"價錢嚇親, 改為用$1999
買了Lenovo k1.

我係淘寶買都係rmb1343,包保護貼,海綿袋OTG Cable,差機
個芒比Ipad差,但比其他山寨好. 佢話係IPS屏,色水幾 ...
wycy2 發表於 2012-3-31 11:39

今日小弟親自去 SSP 睇過部機! 唔知道是否我眼的問題! 我可以說個 vi40 屏,真喺不堪入目! 當然比 800 X 400 戈啲屏好!