[資源] 賽格直擊熊貓色極光!!!!!

人仔850,送皮套,保護貼!

3樓艾_數碼!!!!!!!

P.S. : 發呢個帖,當時係在佢鋪頭用佢 WiFi 上網貼既,由於係用平板打字關係,所以打得好簡單。

有冇色帶問題?

有冇色帶問題?
louisney 發表於 31/3/2012 17:03

問黎都無意思啦

開晒 post 咁, 仲唔羅部至正既機黎影咩?

回復 2# louisney

佢地話成批都有......

我就無乜眼力睇唔到,不過見有兩條友係去入貨,逐部睇,掃佐成廿部走................

我都見佢地驗貨,但真係唔會好似之前睇相果D咁,一睇就睇到果d色帶。

我睇一位師兄買黑色極光,仲要係除佐Display 果部之外既最後一部,佢都望佐好耐都係搵唔到,光點死點果d一定無問題,我仲借我張 tf卡幫佢裝佐個安兔兔check晒光死點。

我就搵唔到借口比自己買極光,已經一部騎士/台電P85/台電A10t,如果只係為IPS高分屏而洗成千幾蚊入極光既話,我都仲未過到自己,同埋買佐都唔知點用好。

同埋果批熊貓色比兩條入貨友揀完揀淨既,可能有少少瑕疵都唔定。(佢地主要開機,在Android公仔出現果陣,睇個黑色背景,由成三,四十部揀佐20部走)

老實講,極光真係幾輕,比我部騎士都仲要輕,屏又靚,d圖同字都好 sharp....

有得逐部揀就唔錯喎!!!
豬肉仔 發表於 2012-3-31 21:03

如果無得親手親眼揀,不如在淘寶買好過比貴幾十蚊佢賺啦,佢依家跌番價,個價都幾吸引......(以實體店計)

果度仲有 Wi-Fi,可以比你試埋都得,我見買黑色極光果位師兄,試好晒先話要落樓去銀行撳錢,轉頭先返去買都仲得。

有需要就可以搵個 "安兔兔硬件檢測",抄在MicroSD度,到時試機裝落去,做埋個光死點TEST。色帶問題真係要靠自己肉眼睇,無軟件可以幫到你。

安兔兔可以去呢度 Download
http://www.antutu.net/soft_tester.html

" 請自行評估在大陸買機的風險,如換貨維修等問題 "

多謝報告,看來開始有貨供應了。

等左成個月,希望今次真係有貨啦。

多謝報告,看來開始有貨供應了。
hfkwong 發表於 2012-3-31 22:32

我係因為見到尋晚呢度有師兄話上深圳見到要 899人仔而無買到,我先會在果度即時報告,總好過有人專登去到深圳買唔到,一係買貴佐。

頂佢兩條入貨佬個制,睇著佢原箱開佐幾箱去check機,有好既都比佢地揀晒.....

不過咁都好,起碼唔會比我又衰衝動入佐手。