[測試] 老外極光1.1a 測試問題中

已知的問題

打字慢

wifi 連接困難,會間唔中斷線

---------------------

打字慢先裝cediem,後裝安兔兔超頻軟件,將模式改為perfomance

---------------------

wifi問題,測試用機鋒市場差不多所有apps都不能下載

要另加一個wifinder就可以解決

04-01-2012 - 4.0.3 v1.1a Released
Feiyu 0329 (Ainol pre v1.1) Based
-Base Rom Change Note here.
Supported GT801(Goodix), FT5x TS and ELF (however FT5x and ELF not tested)
Stock Launcher
Updated Google Map 6.5.0
Previous ECR Features included. (init.d, zip-align)

希望大家快樂使用,安裝了speedx 3d很流暢,

running fred <---比以前 lag

mytv <----ok

1.1A 我就玩左冇30IN 落返1.0 XD ,慢左慢左同慢左[3000同2500]

feiyu版係咪download唔到facebook/mytvb?
我用緊好似有呢個問題

feiyu版係咪download唔到facebook/mytvb?
我用緊好似有呢個問題
ahshing 發表於 2012-4-5 00:54

大陸ROM 冇係正常

clock 鐘小工具多數都裝唔到

依個版本好似唔穩定,不過睇其他教學要求先刷官網1.0先再上

依個版本好似唔穩定,不過睇其他教學要求先刷官網1.0先再上
wahaha118 發表於 2012-4-5 10:37

夜d下載官網1.0再擦一次

可否經USB 叉電.... 仲用緊0.9b version.. 覺得幾stable.  只係用Dolphin Browsers 成日都話無回應,應該係機能問題
如果無咩大進步。。 唔想upgrade