原道N90 vs 愛可C906 vs 非派FA10, 邊部好D?

請問三部都係9.7吋IPS mon, 邊一部會好D? thz

非派FA10

請問三部都係9.7吋IPS mon, 邊一部會好D? thz
munzik 發表於 2012-4-7 12:22 AM

其實5一定原道N90出名  非派FA10都好正  只不過冇乜人做死士

小弟用了1個月有多

尚伊N90得唔得?

尚伊,得

尚伊N90得唔得?
falcom4a33 發表於 2012-4-7 02:24 PM

因為有3DVPlayer  比較耗電  -.-

其實5一定原道N90出名  非派FA10都好正  只不過冇乜人做死士

小弟用了 ...
1fgrgm 發表於 2012-4-7 14:01

成個月有多,都無人搞個MARKET 就唔好再推介啦.....

其他牌子都大把外國/台灣用家用搞個 GOOGLE MARKET,你果部做佐小白成個月都仲係乜都無......

成個月有多,都無人搞個MARKET 就唔好再推介啦.....

其他牌子都大把外國/台灣用家用搞個 GOOGLE MARKET ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-4-7 02:52 PM

講真你要刷Room  另計  
比喻=點解你5去買幾千蚊的平板一樣

1fgrgm 發表於 2012-4-7 14:57

問題係你部機有無先?(有無人出D ROM 比你部機喎,如果無想刷都無得刷咪仲衰,連揀都無得比你揀)

個個玩機都刷ROM架啦.....(不過好似你咁,連刷機都要搵人話要上門,真係第一次見囉)

唔刷就用APPLE 算啦..用乜鬼ANDROID....

比喻=點解你5去買幾千蚊的平板一樣
1fgrgm 發表於 2012-4-7 14:57

就係我唔會花幾千蚊買平板,先會學搞咁多野。