有冇C兄用/覺得CHUWI 馳為 V9至尊版點?

大家覺得點 有D心動
http://detail.tmall.com/item.htm ... 823785901&prc=1
http://www.chuwi.com/mid/show_2.html

大家覺得點 有D心動
felix824 發表於 2012-4-8 02:47

買平板唔好剩係睇 spec. 要睇埋個牌子多唔多用家,用家唔多,分分鐘間廠連bug都懶得fix,費時再花資源落去。

下面係d國內人寫既野,講d國產牌子既情況..(都幾有參考價值) 如果連裡面都無既牌子真係好極有限。

参考价格:¥1359[北京]
    商家报价:¥1305 至 ¥1343 共有10个商家

操作系统:Android
    处理器型号:ARM Cortex A8
    标称主频:1000(最大)MHz
    3D图形加速:GC800
    芯片方案:RK2918
    系统内存:1G DDR3缓存
    存储容量:16GB
    存储卡:支持MicroSD(TF)
    屏幕尺寸:9.7英寸

屏幕分辨率:1024×768
    屏幕材质:IPS屏
    触摸屏:电容式触摸屏
    WIFI功能:支持
    视频格式:支持AVI,RMVB,DAT
    高清视频:支持1080P,1920×1
    摄像头:双摄像头(前置200
    视频输出:HDMI
低!可入貨!記得發開箱貼!

買平板唔好剩係睇 spec. 要睇埋個牌子多唔多用家,用家唔多,分分鐘間廠連bug都懶得fix,費時再花資源落 ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-4-8 03:07

好好笑XD

大家覺得點 有D心動
felix824 發表於 2012-4-8 02:47 AM

樓主 去買部開箱試試  等你相片

千三都話抵????
同價錢大把選擇......
呢部野大陸都乜人買,乜你地咁鐘意做白老鼠?

買RK的話,大陸人只會講CUBE魔方,如果係要用RK 的話,用酷比魔方好過用呢部野。

千三都話抵????
同價錢大把選擇......
呢部野大陸都乜人買,乜你地咁鐘意做白老鼠? ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-4-8 01:28 PM

人地買5買關你鬼事  呢d未得痰笑

人地買5買關你鬼事  呢d未得痰笑
1fgrgm 發表於 2012-4-8 13:41

我比意見又關你咩事??

你估依家係買十年前既電話呀?

玩平板係要玩埋個SUPPORT,唔係個個好似你咁,買完部機原來連 market 都無,仲好意思推介。

我真係以為你部機好勁,點知原來山寨一部。

到底個淘寶果個網你有無份既o者?見你推得咁落力,係咪有佣分先?

我比意見又關你咩事??

你估依家係買十年前既電話呀?

玩平板係要玩埋個SUPPORT,唔係個個好似你咁, ...
靜電小蜜蜂 發表於 2012-4-8 01:56 PM

我冇推到wo 你比意見  關我事  
你知就好   人地就白老鼠  又關你咩事