3* 7.7

請問各位ching E+仲買唔買得過?大概咩價位?

部機出左唔係好耐,而家仲好hit
價位大約$4200-$4300 3G版
y2kming 發表於 9-4-2012 01:12

Thanks a lot

回復 2# y2kming

請問呢類細鋪, 點樣check 到係三* 供應商? 三*有冇係指定特約店先作維修...?

你都係check吓Samsung Mobile HK 個facebook先決定買唔買啦。

你都係check吓Samsung Mobile HK 個facebook先決定買唔買啦。
sing 發表於 10-4-2012 21:32

請問有咩睇?啱啱睇咩都無嘅?

請問有咩睇?啱啱睇咩都無嘅?
vivioroy 發表於 2012-4-11 01:41 AM

Wall上面 被人插爆,
每部機個Android只會upgrade一兩次,
有Bug死都唔fix話之你,
乜鬼都話唔保/收錢整,
售後服務差,
只係識用啲錢賣廣告!

有乜問題?用佐兩個月,絕對係最好用嘅平板。

小問題,總會有。係睇用家點去改變,我俾把較剪你,你都可以話佢唔順滑,又話佢唔可以當螺絲批用,捻下辦法,轉一轉就搞掂啦。

有乜問題?用佐兩個月,絕對係最好用嘅平板。

小問題,總會有。係睇用家點去改變,我俾把較剪你,你都可以 ...
ronaldphl 發表於 2012-4-11 09:31 AM

只不過你用緊嗰件product冇事啫。

我買咗Galaxy Nexus,
跟機Android日日同我自動斷線,
唔會自動connect返!
搞到我換咗電話之後啲friend搵唔到我!

Google一早出咗新firmware fix呢個問題,
水貨OTA就搞得掂,
但係香港行貨要拖多成兩個月!
因為行貨firmware比三星架咗個輸入法落去!
我就要忍佢兩個幾月!

OTG勁食電問題,
佢又唔理!
問埋美國三星,
又推嚟香港,
總之就話之你!

你部Tab,預咗就算hardware行到,
三星都唔會放最新Android比你,
等自己刷non official ROM啦。

只不過你用緊嗰件product冇事啫。

我買咗Galaxy Nexus,
跟機Android日日同我自動斷線,
唔會自動connec ...
sing 發表於 2012-4-11 13:36

好老實  由I9000 時已經講  玩3星就唔好諗住用官方ROM  盞激死

三星玩得過 係佢名氣大左 多第三方ROM  你點玩都得  
有D玩家真唔唔識搞 玩番蘋果囉 冇計